Over mij

 Mijn naam is Linda Hems, geboren in 1981 en woon samen met mijn partner Jeroen en kinderen Vince (7) en Raf (5) aan de rand van Middelbeers vlakbij het Wit Holland, waar ik regelmatig ga wandelen, spelen met de kinderen of een heerlijke bos rit maak met mijn paard. In mijn eigen yoga ruimte aan huis bied ik yoga les aan in kleine groepen van maximaal 6 personen. 
 Mijn opleiding tot yogadocent heb ik gevolgd bij Integrale Yoga Rotterdam, deze opleiding voelde als een 'cadeautje' voor mezelf, het voelde als thuiskomen of herkenning. Yoga is een oneindige reis die je je hele leven kunt blijven maken. Ik kwam er tijdens de opleiding dan ook achter dat ik eigenlijk al veel langer met yoga bezig was dan ik dacht. Omdat ik zoekende was en niet precies wist wat ik zocht of wilde, heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan, waaronder meditatietrainingen, Mindfulness en Coaching met behulp van paarden. Door de yoga opleiding lijkt het pakketje completer te worden en ik vind het bijzonder mooi om door het geven van yoga en meditaties andere mensen te inspireren. 
 Ik krijg steeds meer energie en idee├źn over wat ik nog wil gaan doen met de yoga hier in de Beerzen; meditatie of yoga in de natuur, misschien een combinatie met paarden! Het begin is gemaakt en ik neem jullie graag mee op avontuur!